Raalte on Ice Curling pakket

Schrijf je snel in!

Ook dit jaar strijden verschillende (bedrijven) teams om de eninge echte titel van het jaar. Wie worden de curling kampioenen van 2018?

- Sponsoring en deelname met 1 team
- Totaal 4 personen
- Inclusief 20 consumpties

Totaalprijs 295,- euro exclusief BTW

Wil jij je team inschrijven? Stuur Raalte on Ice een bericht via het formulier onderaan deze pagina of stuur een e-mail naar info@raalteonice.nl. De sponsor- en curlingcomissie zal vervolgens contact met je openemen.

De competitie van het jaar

Wie worden de curling kampioenen?

Ook dit jaar strijden verschillende (bedrijven) teams om de eninge echte titel van het jaar. Wie worden de curling kampioenen van 2018? Wil jij je team inschrijven?  Stuur Raalte on Ice een bericht via het formulier onderaan deze pagina of stuur een e-mail naar info@raalteonice.nl. De sponsor- en curlingcomissie zal vervolgens contact met je openemen.
Wil je ROI sponsoren in combinatie met een curlingpakket klik dan hier voor meer informatie. 

Curling

Op de ijsbaan is immers altijd wat te doen!

In de avonduren wordt met enige reglemaat de ijsbaan omgebouwd naar een Curlingbaan. Wij hebben twee banen die je vanaf 19.00 uur kunt reserveren.

De kosten zijn € 50,- euro per uur per baan. Per baan zijn er twee keer vier curlingstenen beschikbaar.

Voor meer informatie en reserveren kun je mailen naar info@raalteonice.nl of je kunt even bellen met Miriam Poppe, de curling en event manager van Raalte on Ice. Telefoon: 06-53967270.

Maak er samen met je familie, collega’s of vrienden een super gezellige avond van! Geniet van het ijs, de glühwein, de muziek en veel winter pret!

Hoe werkt Jeu De Boule on Ice?

Staat jouw team in het middelpunt?

Een curlingteam bestaat in de meest ideale samenstelling uit 4 personen (de vier te werpen stenen). Bestaat je team uit 3 personen, dan gooit één speler twee keer. Bestaat je team uit vijf personen, dan zal je moeten rouleren.

De ijsbaan is opgesplitst in twee banen. Op elke baan spelen twee teams tegen elkaar. Er spelen dus 4 teams tegelijkertijd op de baan. Er staan twee teams op de baan, die tegen elkaar een partij gaan spelen. Eén team speelt met de stenen met de kleur rood het andere team met de stenen met de kleur blauw. De kleurverdeling wordt vóór aanvang van de partij aangeduid door de scheidsrechter. De teams gooien om de beurt een steen. Dit gebeurt vier keer en elke speler heeft één steen. (in totaal in een partij worden er dus acht stenen gegooid). De steen wordt vanaf de werplijn (startblok) in één keer naar de andere zijde van de baan geschoven en wel zo dicht mogelijk bij het middelpunt van de cirkel aan het einde van de baan. Na 8 stenen (4 rood en 4 blauw) wordt er bekeken welke kleur steen het dichtst bij het middelpunt ligt. Elke 4 beste geworpen stenen leveren punten op. 5 punten voor de dichtstbijzijnde steen, dan 3, 2 en 1 punt. Aan het eind van de avond krijg je een totaal score van punten. Een steen die kantelt tijdens de worp of de achterzijde van de baan raakt, wordt niet meegeteld in de wedstrijd.

Zoek contact met Raalte on Ice

Heb je vragen, ideeën, tips en/of opmerkingen neem dan contact op!

Stichting Raalte on Ice

Postadres:
Heesweg 24
8102 HJ Raalte

Bezoekadres:
Heesweg 24
8102 HJ Raalte

Stel een vraag aan Raalte on Ice

Verstuur het bericht

www.raalteonice.nl - info@raalteonice.nl